Доставка и Връщане

I. Доставка

За територията на град София и София област доставката е безплатна. За всички останали градове работим с куриерска фирма "Еконт."
Ако посоченото куриерско дружество не извършва доставка до определено населено място в страната, тя ще бъде изпълнена от друго такова.

II. Срок на доставка

Доставката се извършва в рамките на 24часа след потвърждение на поръчката. В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

 

III. Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената от "www.toptoner.bg"стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ. Юридически лица, желаещи да върнат закупена стока, могат да го направят до 2 работни дни, считано от датата на получаване.  Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него в официален email към www.toptoner.bg

Адрес за връщане - гр. Костинброд, ул. "Владимир Заимов" 17, получател "ВПП Компютри ЕООД", тел: - 0878 517 223

Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга."ВПП Компютри ЕООД" не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично. След като получим пратката (в срок от 24 часа, считано от датата на получаване) ще се свържем с Вас за уточнение на Вашето желание.
За повече информация използвайте формата за контакт или се свържете с нас на телефон 0878 517 223.