Общи Условия

Осъществявайки достъп до уеб страницата "www.toptoner.bg", Вие трябва да приемете условията, изложени по-долу. 

I. ПРЕДМЕТ

Настоящите Oбщи условия са предназначени за регулиране на отношенията между "ВПП Компютри ЕООД", гр. Костинброд, ул."Владимир Заимов" №17, ЕИК 200583327. , наричано  за краткост ДОСТАВЧИК, и клиентите, наричани ПОТРЕБИТЕЛИ на електронния магазин „www.toptoner.bg". 

II.ТЪРГОВСКИ МАРКИ

Всички търговски марки, имена на продукти, имена на компания и логота, показани на уеб сайта, са собственост на техните съответни собственици и са използвани с описателна цел.

III. РЕГИСТРАЦИЯ

За Ваше улеснение и удобство, пазаруването в "www.toptoner.bg" не е обвързано със задължителна регистрация. След като сте направили вашия избор може да преминете директно към поръчката като  въведете данните  необходими за доставка. Те няма да се съхраняват при нас и при следваща поръчка ще трябва да извършите същата операция на ново.

Ако решите да се регистрирате, регистрирането на нов Потребител става от полето за регистрация,като клиентът си избира уникално име (user name) и парола,за което съхранение е отговорен той.Лична информация, предоставена за Вашата регистрация, ще бъде използвана в съответствие със законовите изисквания в страната и нейното предоставяне от Вас е напълно доброволно.

При пазаруване с регистрация Потребителят получава преимуществото, че еднократно въвежда своите данни, това негово действие му гарантира съхранение на данните за доставка и тяхното автоматично попълване при следващо пазаруване.

Доставчикът "www.toptoner.bg", собственост на "ВПП Компютри ЕООД", се задължава да не разкрива никаква лична информация на потребителите на трети лица.

 

IV. ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно, освен в случаите, когато няма такъв.

 1. Срокът на гаранцията тече от датата на закупуване на стоката от ПОТРЕБИТЕЛЯ. За физически лице минималният гаранционен срок е 24 месеца.
 2. Окомплектовката и бройката на стоката се проверява при получаване. Рекламации след това не се приемат.
 3. Ако през гаранционния период хардуерният продукт прояви дефект, ДОСТАВЧИКЪТ поема гаранцията да отремонтира или замени техниката. Продуктът се заменя с нов или аналогичен, който има функции, приблизително еднакви със заменения продукт.
 4. Гаранционното обслужване се извърщва само в оторизиран от вносителя сервиз, като за неизправност причинена по вина на клиента и механични повреди, ДОСТАВЧИКЪТ не поема отговорност и прекратява гаранционната поддръжка.
 5. Клиентът е длъжен при рекламация да предостави продукта в ПЪЛНАТА му окомплектовка.
 6. Гаранцията отпада и в случаите на:
  • Неправилна експлоатация и съхранение.
  • Неизправности в електрическата мрежа и токови удари.
  • Неправилна подготовка за работа или поддръжка.
  • Непреодолима сила.

V.УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената от "www.toptoner.bg"стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ. Юридически лица, желаещи да върнат закупена стока, могат да го направят до 2 работни дни, считано от датата на получаване.  Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента. Върнатата стоката трябва да бъде в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него в официален email към www.toptoner.bg

Не подлежат на връщане или замяна:

 1. Продукти с липсващи или повредени окомплектации като прилежащи продукти и аксесоари, кашони, предпазно фолио, книжки, дискове, пликове, брошури, рекламни материали и т.н.
 2. При връщане или замяна на у-ва и консумативи ( като принтери, мултифункционални устройства и консумативи за принтери) Bgtoneri.com си запазва правото да обезцени/овехти цената на продукта/продуктите.
 3. Закупен софтуерен продукт не може да бъде връщан.

VI. ДОСТАВКА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

За територията на град София и София област доставката е безплатна. За всички останали градове работим с куриерска фирма "Еконт."
Ако посоченото куриерско дружество не извършва доставка до определено населено място в страната, тя ще бъде изпълнена от друго такова.

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, става при получаването й от клиента, т.е. с наложен платеж. Стоката може да бъде приета и от трето лице от името на клиента.