About

TopToner.bg е създаден през 2009 г. с основна дейност – „Презареждане и рециклиранe на принтерни тонер касети, със седалище гр. София и складова база в гр. Костинброд. През изминалите 3 години тя запазва и разширява дейността си, в резултат на което е предпочитана от много български компании на територията на Р.България.

Нашата фирма е директен вносител на тонер и предлага изключително разнообразие от гами и продукти, за всички модели лазерни цветни и моно – принтери. Водещите технологии и иновативните решения и продукти, покриват изцяло в максимална степен изискванията на крайния потребител от корпоративния или частния сектор.

Компанията се стреми към установяването на дългосрочни бизнес взаимоотношения при гарантиране на високо качество , навременни доставки и лоялно сътрудничество.

Всяка принтерна тонер касета е произведена от полимерни материали, чието разграждане в околната среда отнемат стотици години и по този начин влияе зле на природата. Затова е толкова важно да не увеличаваме техния брой, а да се стремим към тяхното рециклиране. Ако желаете Вашите деца да растат в един чист и хармоничен свят, да съхраните равновесието и красотата на заобикалящата ни среда или просто да дадете своя принос за ограничаване количеството на отпадъците – рециклирайте вашите принтерни тонер касети.

Развитието на технологиите за рециклиране на касети допринася за опазването на околната среда и намаляването на вредните отпадъци. С рециклирането не просто спестявате от Вашите средства, но и помагате на околната среда.

Това е важно не само за Вас.

Презареждането на тонер касети е услуга утвърдена вече и на българския пазар и се предпочита от повечето компании и партьори заради, доброто качество, бързината за извършване на услугата, ниската цена и опазването на околната среда.